Kako je izgledao Beogradski maraton

Završen je 28. Beogradski maraton, pobednik je Kenijac Sang, dok su u polumaratonu pobedili Ana Subotić i Velimir Bojović.

Izvor: MN

Subota, 18.04.2015.

12:30

Default images
Tanjug

Istovremeno je održana i Trka zadovoljstva na pet kilometara na kojoj je učestvovao veliki broj građana, bez obzira na loše vremenske uslove.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je učestvovao u Trci zadovoljstva rekao je da je iz glavnog grada poslata najlepša slika u svet.

"Trčao sam jer sam lično hteo da dam primer ljudima da treba izaći napolje i baviti se sportom. Maraton je sjajna prilika za to, da ljudi porodično izađu i svetu pošaljemo sliku zajedništva. Video sam mnogo dece na stazi, porodica, starijih, svi smo bili tu da pokažemo šta je Beograd", izjavio je Mali novinarima na cilju ispred hotela Moskva.
Tanjug
.
Tanjug
.
Tanjug
.
Tanjug
.
Beta/Emil Vas/EV
.
Beta/Emil Vas/EV
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: