"Psihološki najlakše s Partizanom"

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović uoči utakmice sa Partizanom izjavio je da je to psihološki najlakša utakmica za njegov tim.

Izvor: MN

Subota, 18.04.2015.

11:41

Default images
Starsport

"Mladost u Beogradu nema šta da izgubi, ali to ne znači da dolazimo sa istaknutom belom zastavom. Cenimo Partizan, ali nećemo se samo braniti", rekao je Milovanović Tanjugu.

Posle osvojenih šest bodova iz prethodna dva duela sa Voždovcem i Borcem Lučancima je opstanak u Superligi daleko izvesniji, tako da u utakmicu sa liderom ulaze bez imperativa pobede.

"Igraćemo rasterećemo i dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Ekipi Partizana biće teško da nas dobije", poručuje prvotimac Vladimir Golemić.

Nebojša Gavrić kaže da je ekipa psihološki spremna i da su utakmice protiv Partizana i Zvezde dodatni motiv za svakog fudbalera.

"Ukoliko zaustavimo Babovića i Ilića, naša šansa je u kontranapadu.Kako god bilo pružićemo maksimum", rekao je Gavrić.

Utakmica 23. kola Superlige između Partizana i Mladosti igra se u nedelju od 18 sati u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: