Žoze: Dosadni smo, zato nas ne vole

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je u petak da je njegov klub najomraženiji u Engleskoj jer je dosadan.

Izvor: ÐN

Petak, 17.04.2015.

23:55

Default images
Getty Images

Istraživanje koje je sprovela organizacija protiv diskriminacije "Kick It Out" pokazuje da je Čelsi najomraženija ekipa Premijer lige na društvenim mrežama.

Od svih negativnih postova koji su upućeni timovima, 28 odsto sadrži rasističke uvrede, dok je 26 procenata sadrži seksistički neprikladne poruke.

"Mislim da nas ne vole jer smo dosadni – prvi smo na tabeli od prvog kola. To je nešto što ljudi u ovoj zemlji ne vole. Svi bi voleli da je Premijer liga slična Čempionšipu gde je razlika među prva četiri tima veoma mala. Znam da bi to bio idealan scenario za Premijer ligu, ali trudimo se da to ne dozvolimo", rekao je Morinjo za britanske medije.

Jedna od najvećih sportskih vesti ove nedelje bila je odluka Jirgena Klopa da napusti Borusiju iz Dortmunda na kraju sezone. Ta vest izazvala je dosta nagađanja o tome gde će Klop nastaviti trenersku karijeru.

"Jedino što znam jeste da neće doći u Čelsi. To mi je on lično rekao", rekao je Morinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: