Glasine: Volkot, Humels, Loris, Čeh

Čelsi prati situaciju Tia Volkota, Mats Humels bi iz Borusije samo u Mančester Junajted, Siti želi Kevina de Brujnea, spekulišu evropski mediji.

Izvor: AK

Sreda, 01.04.2015.

23:58

Default images
foto: Beta/AP

Volkot još uvek nije produžio ugovor sa Arsenalom, pa Čelsi planira da dovede 26-godišnjeg krilnog napadača ako bude dostupan na leto.

Iako je pre nekoliko dana demantovao da je obećao Aleksu Fergusonu da će preći u Mančester Junajted, Mats Humels je rekao da bi iz Borusije prešao jedino na Old Traford.

U drugom delu Mančestera prate na drugu bundesligašku zvezdu, Siti je zainteresovan za bivšeg igrača Čelsija Kevina de Brujnea, koji blista u dresu Volfsburga.

Totenhem bi na leto mogao da ostane bez prvog golmana, Francuz Igo Loris navodno ima klauzulu u ugovoru po kojoj može da napusti klub za 15 miliona funti, ako se Spursi ne plasiraju u Ligu šampiona.

Loris je navodno velika želja šampiona Francuske Pasi Sen Žermena, koji nije u potpunosti zadovoljan igrama Italijana Salvatorea Sirigua.

S druge strane, Totenhem bi mogao da pojača odbranu iz Nemačke, defanzivac Kelna Kevin Vimer je rekao da bi mu se ostvario san kada bi zaigrao na Vajt Hart Lejnu.

Vezni igrač Arsenala Santi Kasorla odbacio je navode o mogućem prelasku u Atletiko Madrid na leto, dok je napadač Palerma Paulo Dibala izdvojio "tobdžije" kao "prvi izbor" u slučaju odlaska sa Sicilije u Premijer ligu.

Arsenal takođe prati situaciju sa Peterom Čehom, koji je najavio odlazak iz Čelsija na leto, jer ne želi više da bude rezervni golman kod Žozea Murinja.

Portugalac u međuvremenu planira pojačanje veznog reda na leto, a navodno mu je "prvi pik" Brazilac iz Šahtjora Daglas Košta, koji se prethodnih godina dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom.

Sautempton je prošlog leta prodao igrače u vrednosti od oko 100 miliona funti, a vlasnik "svetaca" Katarina Lajber ističe da klub nije pod finansijskim pritiskom da proda talentovanog desnog beka Natenijela Klajna (23) ili veoma traženog veznog igrača Morgana Šnajderlina (25).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: