Milinković: Igraćemo ofanzivno

Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan prvim danima i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza.

Izvor: JT

Sreda, 01.04.2015.

13:51

Default images
Starsportphoto

Milinković je prošle nedelje na klupi ’crno-belih’ zamenio Marka Nikolića, kojem je uprava uručila otkaz nezadovoljna rezultatima na startu prolećnog dela Jelen Superlige.

Utisci sa početka su dobri, momci rade vrlo dobro, imam pozitivnu sliku. Sa pojedinim igračima sam radio i vrlo ih dobro poznajem i time je moj posao olakšan“, rekao je Milinković.

Partizan je trenutno prvi na tabeli, ali mu se u odnosu na kraj jesenjeg dela sezone prednost sa šest istopila na samo dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Na pitanje šta će menjati u igri Partizana, Milinković je rekao da će na početku koristiti ono što je bilo do sada dobro u igri tima.

Sigurno da svaki trener ima svoju viziju i ideju, a i mi nemamo vremena. U početku ću se oslanjati na ono što je do sada bilo dobro, a vremenom će se stvari menjati prema mojoj viziji“, naveo je Milinković.

Trener Partizana je potvrdio da su novi članovi stručnog štaba Zoran Lončar i Ilija Stolica.

Sve to ukazuje da će Partizan igrati ofanzivno. Oni su bili odlični špicevi i poseduju izuzetne igračke i ljudske kvalitete“, rekao je Milinković.

Milinković nije želeo da priča o navodnoj izjavi Lončara koji je, dok je bio u OFK Beogradu, rekao da fudbaleri tog kluba ne bi trebalo da pojačavaju Partizan i Zvezdu.

Ne bih o tome, pouzdano znam da je Lončar više puta govorio da mu je (legenda Partizana) Momčilo Vukotić idol i da je veliki Partizanovac“, rekao je Milinković.

Prvu utakmicu sa novim trenerom Partizan će igrati u subotu protiv kragujevačkog Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: