Hamilton: Ferari nas je iznenadio

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da veruje da je Ferari napravio ogroman korak napred i da je tako pokazao da nije sve u snazi motora u Formuli 1.

Izvor: JT

Sreda, 01.04.2015.

13:08

Default images
Beta/AP Photo/Andy Wong

Italijanski tim je došao do svoje prve pobede posle skoro dve godine, zahvaljujući trijumfu Sebastijana Fetela na nedeljnoj Velikoj nagradi Malezije.

Ferari je tačno 30 trka bio bez pobede, što mu je najduži niz tokom poslednje 21 godine.

Hamilton, koji je bio klasa za sebe na otvaranju sezone u Australiji, bio je primoran da se zadovolji drugim mestom na stazi „Sepang“, ispred timskog kolege Nika Rozberga.

Ferari je napravio ogroman korak napred. Lepo je videti Ferari koji je toliko napredovao, a to je i do bolida i do motora. Mnogi pričaju o tome da su ovi motori brzi, ali su na kraju bolid i podupravljanje ti koji prave veliku razliku“, rekao je Hamilton.

Britanac je priznao da su Fetel i Kimi Raikonen iznenadili svojim ritmom u Maleziji, a posebno Finac, koji je ostao bez jednog pneumatika na startu, ali je na kraju došao do četvrtog mesta.

Odradili su sjajan posao. Mi nismo, a posebno ja, nismo očekivalo da će biti toliko brzi. Imali su sjajni. Znali smo da su napredovali, ali ne i koliko, i bili su previše brzi za nas“, naglasio je Hamilton.

Ovogodišnji šampiona Formule 1 se nastavlja Velikom nagradom Kine 12. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: