Liverpul neće prodati Sterlinga

Liverpul neće prodati napadača Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora, prenosi ESPN.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 01.04.2015.

01:46

Default images
Beta/AP

Sterling je jedan od ključnih igrača Liverpula, ove sezone odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao 10 golova.

Talentovanom, 20-godišnjem fudbaleru važeći ugovor ističe po završetku sezone 2016/17, a ranije je objavljeno da su za njega zainteresovani Real Madrid, Bajern Minhen i Arsenal.

Prošle nedelje londonski "Dejli Mejl" naveo je da Sterling ne želi da produži ugovor pod uslovima koje mu je ponudila uprava kluba i da je odbio ponudu prema kojoj bi zaradjivao 140.000 evra nedeljno.

List je podsetio da sadašnja nedeljna plata tog fudbalera iznosi 50.000 evra.

Sterling je do sada odigrao 14 utakmica za reprezentaciju Engleske i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: