Mihajlović odlučio da napusti Samp

Siniša Mihajlović navodno je odlučio da napusti Sampdoriju na leto, a kao potencijalni destinacije ističu se Milan i Napoli.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.03.2015.

17:57

Default images
foto: Beta/AP

Mihajlović blista ove sezone na klupi kluba iz Đenove sa kojim se bori za plasman u Ligu šampiona, pa se već mesecim spekuliše da bi mogao da preuzme nekog italijanskog velikana na leto.

U ponedeljak su mediji preneli vest da je Mihajlović kandidat za klupu engleskog Mančester Sitija, ranije se pisalo o Milanu i Napoliju, a Skaj sada piše da je on odlučio da napusti Sampu na kraju sezone.

Sva tri pomenuta kluba bi na leto mogla da ostanu bez trenera, Manuel Pelegrini nije uspeo da odvede Siti do uspeha u Ligi šampona, daleko je i titula Premijer lige, pa se očekuje smena Čileanca.

S druge strane, Milan igra očajno pod Filipom Inzagijem, daleko je od plasmana u Evropu, a sve je gori i Napoli sa Rafaelom Benitesom, koji odbija da produži ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: