"Teško oceniti nivo posle Andore"

Selektor BiH Mehmed Baždarević rekao je da mu je teško da proceni nivo njegovog tima posle meča sa Andorom.

Izvor: AK

Subota, 28.03.2015.

23:39

Default images

BiH je sa 3:0 ostvarila prvu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, te vratila nadu da se izbori bar za baraž za plasman u Francusku sledeće godine.

"Najbitnije je bilo da igramo ozbiljno, bez obzira na to što protivnik nije atraktivan. Mislim da smo u igri imali veoma interesantne trenutke, ali meni je teško iz ove utakmice oceniti na kom smo nivou", rekao je Baždarević.

Iako je svaki meč sa Andorom unapred upisana pobeda, igrači BiH su od početka meča igrali maksimalno ozbiljno.

"Psihički nije bilo lako jer znamo da je Andora napravila puno problema nekim selekcijama iako nemaju neku reputaciju. Ovakve utakmice je jako teško spremiti. Zato sam zadovoljan pristupom mojih igrača. Ozbiljnost u igri je ono što ću da zapamtim od ove utakmice", istakao je selektor BiH.

U sledećem meču BiH igra sa Izraelom, koji je u subotu glatko poražen od Velsa 3:0 i ispustio prvo mesto u grupi.

"Ako gledamo kako se Vels ovde namučio, a onda ode u Izrael i pobedi. Ja sam malo iznenađen, ali svako može dobiti svakog u ovoj grupi. Da li je to dobro ili ne, to ćemo komentarisati kasnije. Na nama je da se spremimo. Nadam se da Bosnu neće moći dobiti niko", zaključio je Meša Baždarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: