Engleska bez Velbeka, Sterlinga...

Selektor Engleske Roj Hodžson neće moći da računa na Danija Velbeka, Rahim Sterlinga, Džjemsa Milnera i Lejtona Bejnsa u prijateljskom meču sa Italijom.

Izvor: JT

Subota, 28.03.2015.

15:43

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Velbek i Sterling su u petak bili strelci u pobedi Engleske nad Litvanijom sa 4:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali su napustili nacionalni tim zbog povrede kolena. Slična povreda muči i Bejnsa, dok Milner ima problem sa nožnim prstom.

Četvorica fudbalera neće biti sa nama, ali to predstavlja šansu ostalim igračima da pokažu koliko mogu. Odlučil smo da umesto Bejnsa pozovemo Rajana Bertranda kako bismo imali dva leva beka u timu“, rekao je Hodžson.

Utakmica izmešu Italije i Engleske igra se u utorak od 20.45 na stadionu Juventusa u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: