Prekinuta utakmica u Podgorici!

Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu po drugi put i definitivno neće biti nastavljena, prenose lokalni mediji.

Izvor: ÐN

Petak, 27.03.2015.

21:00

Default images
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Meč u Podgorici već je prekinut na samom startu kada je golman Igor Akinfejev u glavu pogođen bakljom koja je doletela sa tribine.

Meč je nastavljen, ali je sredinom drugog poluvremena usledio potpuni prekid, pošto je sudija istakao da igrači neće ponovo izlaziti na teren ukoliko dođe do drugog incidenta.

Posle prijave jednog od ruskih reprezentativaca došlo je i do sukoba igrača na terenu. Nakon što je spiker nekoliko puta upozoravao da se neće tolerisati ni najmanji incident, ruski igrač Dmitri Kombarov je prijavio da je pogođen i sudija Ajtekin je odmah pokazao igračima da krenu ka svlačionici.

Već u prvom minutu reprezentativci obe ekipe povukli su se u svlačionice, a Akinfejev je prebačen direktno u Klinički centar Crne Gore i u svesnom je stanju. On je zadržan na opservaciji u Kliničkom centru, izgoreo mu je deo kose od baklje.

U međuvremenu, došlo je i do koškanja između navijača Crne Gore i Rusije na južnoj tribini.

Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan.

Meč kvalifikacija za EURO 2016. godine imao je lošu uvertiru jer je dva sata pre početka došlo do navijačkih nereda. Oko dva sata pre početka u Podgorici došlo je do navijačkih incidenata u centru grada.

Grupa od pedesetak navijača reprezentacije Rusije okupila se na Trgu republike, gde je jedno vreme pevala ruske pesme, a potom pokušala da zapali zastavu SAD, što je sprečila policija.

Sa trga se moglo čuti i skandiranje "Rusija i Srbija, braća zauvek", javile su podgoričke "Vijesti".

Zatvoreno je više ulica u centru grada, a zbog važnosti utakmice policija je preduzela opsežne mere bezbednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

363 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: