Nani: Srbija možda i ključan meč

Reprezentativac Portugala Nani smatra da je meč sa Srbijom možda i ključan za njegov tim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Izvor: AK

Utorak, 24.03.2015.

12:29

Default images

Portugalci su drugi u grupi I sa šest bodova, jednim manje od lidera Danske, a pet više od naše selekcije, uoči duela u Lisabonu.

"Ne želimo mnogo da pričamo o tome kakva će biti utakmica, jer smo se tek okupili, ali znamo da je mnogo bitna, možda i odlučujuća, protiv direktnog protivnika za plasman na EP", rekao je Nani.

Nani se posle nekoliko loših sezona na Old Trafordu vratio u Sporting proteklog leta na pozajmicu iz Mančester Junajteda, te na 30 utakmica postigao 11 golova.

"Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i biti važan igrač u klubu i nacionalnom timu. Ali najvažniji je rezultat. Osećam se dobro, uveren sam da ćemo biti na nivou, a iskustvom željim da pomognem da ostvarimo cilj", rekao je krilni napadač.

Portugalija će ugostiti Srbije u nedelju, od 20:45 časova na stadionu Luž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: