Kup: Remi u Rimu, odluka u Napulju

Fudbaleri Lacija i Napolija remizirali su na Olimpiku 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Izvor:

Sreda, 04.03.2015.

23:00

Default images
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Drugi polufinalni par čine Juventus i Fiorentina, a prvi duel na programu je u četvrtak od 20.45 u Torinu.

Domaćin je stigao do prednosti u 33. minutu, kada je Filipe Andreson proigrao Miroslava Klozea, ali je Matija Gabijadini u 58, posle asistencije Gonasala Iguaina, doneo gostima vredan remi pred revanš u Napulju za mesec dana.

U Rimu je odigran otvoren meč, obe ekipe imale su nekoliko dobrih šansi, domaći samo šut više od gostiju, pa je remi najrealniji ishod.

Lacijali su poveli u 33. minutu posle odlične kontre, Anderson je vukao loptu do kapice kaznenog, a zatim pravovremeno proigrao nemačkog veterana – koji rutinski vara Anduhara.

Ipak, Napolitanci su uspeli da izbegnu poraz posle desetak minuta igre u nastavku. Iguain je na ivici kaznenog uspeo da primiri loptu, ali je otišao previše iskosa kako bi šutirao, pa se odlučio da zavrne loptu na drugu stativu, gde se našao usamljeni Gabijadini i postavio konačan rezultat.

Dušan Basta odigrao je ceo meč za Lacio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: