Agent: Alveš neće čekati Barselonu

Agent fudbalera Barselone Danija Alveša rekao je da je njegov klijent blizu odlaska sa ’Nou Kampa’, da pregovara sa drugim klubom, ali nije otkrio sa kojim.

Izvor: ÐN

Sreda, 04.03.2015.

11:13

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Alvešu u junu ističe ugovor sa Barselonom, a brazilski fudbaler je nedavno otkrio da mu nije ponuđen novi ugovor.

"Blizu smo potpisivanja s drugim klubom. Pregovori su u odmakloj fazi. Dani je i dalje dostupan Barseloni, ali neće čekati još dugo. Ljudi pokušavaju da prikažu Danija kao negativca u ovoj situaciji i to nije u redu. Situacija je prilično zamorna", kazao je agent Dinora Santana.

Alveš (31) je u Barselonu došao iz Sevilje 2008. godine i do sada je za taj klub odigrao više od 300 utakmica.

Sa katalonskim klubom je osvojio četiri šampionske titule, po dve titule u Ligi šampiona i svetskog klupskog prvaka, četiri Superkupa Španije i po dva Kupa kralja i Superkupa Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: