Pojet: Jedan od najtežih dana

Menadžer Sanderlenda Gus Pojet rekao je da iza sebe ima jedan od najtežih dana, ali ne zbog isključenja na meču sa Halom.

Izvor: JT

Sreda, 04.03.2015.

10:58

Default images
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Pojet je isključen sa utakmice, koja je završena rezultatom 1:1, pošto je šutnuo kofu sa vodom posle žutog kartona koji je dobio Džek Rodvel.

Urugvajski stručnjak je potom imao verbalnu raspravu sa menadžerom Hala Stivom Brusom, ali je posle utakmice rekao da nikada do sada nije imao toliko težak dan kao u ponedeljak. Tada je njegov igrač Adam Džonson uhapšen pod sumnjom da je imao seks sa 15-godišnjom devojčicom.

Bio je to veoma težak dan za mene. Nikada nisam imao takav, neverovatno je bio težak“, rekao je Pojet.

27-godišnji Džonson je pušten iz zatvora uz kauciju, a klub ga je suspendovao dok istraga oko tog slučaja ne bude gotova. Njegovo hapšenje desilo se pred sam put tima u Hal, a engleski mediji ističu da je Pojetova reakcija verovatno samo posledica svega što se desilo od početka nedelje.

Portparol Fudbalske asocijacije Engleske objavio je da to telo čeka izveštaj sudija pre nego što odluči da li će bilo kakav postupak biti pokrenut protiv nekog od menadžera.

Posle tog incidenta Brus je rekao da se on desio u žaru borbe, dok je Pojet dodao: „Ono što se desi na terenu, tamo i ostaje“.

Rodvel je zaradio javnu opomenu zbog simuliranja, u trenutku kada je njegov tim gubio 1:0, zbog čega je Pojet ishitreno reagovao.

Isključen sam jer sam šutnuo kofu. Znam da ne izgleda dobro, ali nema razloga za zabrinutost. Bolje to, nego da kažem nešto zbog čega bih zažalio“, naglasio je Pojet.

Sanderlend je trenutno na 16. mestu Premijer lige sa 26 bodova, četiri više od timova u opasnoj zoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: