Novak: Pokušaću da ’šetam’ Berdiha

Novak Đoković rekao je da će u polufinalu turnira u Dubaiju pokušati da menja ritam protiv Tomaša Berdiha i pomera ga po terenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

19:45

Default images
Beta/AP

Srpski teniser je prethodno u četvrtfinalu lako i ubedljivo savladao Marsela Ilhana sa 6:1, 6:1.

On je istakao da je iskoristio tremu turskog tenisera i da je od početka do kraja kontrolisao dešavanja na terenu.

„Fali mu iskustvo, kao i samopouzdanje kada igra na velikom terenu. To sam odmah na startu iskoristio. Napravio sam dupli brejk i imao sam utisak da kontrolišem meč. Nisam mu dozvolio da uđe u ritam“, rekao je srpski teniser.

U polufinalu ga čeka Tomaš Berdih koga je pobedio u 17 od 19 odigranih međusobnih mečeva.

„Pukušaću da ga menjam ritam i da ga pomeram po terenu. On je visok i ima moćnu igru. Iako se ove godine bolje kreće i dalje je težak i visok. Tu ću pokušati da potražim svoje šanse. Trudiću se da menjam ritam, jer on voli kada neko protiv njega igra istim intenzitetom sve vreme.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: