Bure, Makarov, Jakušev u Beogradu

Legendarni ruski hokejaši Sergej Makarov, Aleksandar Jakušev, Vladimir Miškin, Vjačeslav Fetisov, Aleksej Kasatonov, Pavel Bure i drugi gostovaće u Beogradu.

Izvor:

Četvrtak, 26.02.2015.

15:44

Default images

Oni će tom prilikom odigrati revilani meč sa veteranima selekcije Srbije.

Pravi praznik za sve ljubitelje hokeja na ledu održaće se od 28. februara do 1. marta u sklopu proslave 30. godišnjice od zlatne olimpijske medalje koju je selekcija Sovjetskog saveza osvojila na Igrama u Sarajevu 1984. godine.

Dolazak legendarnih asova inicirali su upravo ruski hokejaši, a sve kao posledica odliče saradnje srpskih veterana i ruske lige veterana, koja je pre nekoliko godina osnovana na ličnu incijativu predsednika Rusije Vladimira Putina, a čiji su deo i srpski klubovi hokejaših veterana.

Utakmica između ruskih i srpskih veterana odigraće se u subotu od 14 sati u ledenoj dvorani PIonir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: