"Mesi bolji od trija Bejl-CR-Karim"

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone dao je veoma interesantnu izjavu posle poraza svoje ekipe od Barselone u Kupu kralja.

Izvor: ÐN

Subota, 31.01.2015.

07:11

Default images
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Simeone je izjavio da je najbolji fudbaler Katalonaca Lionel Mesi bolji igrač od Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Karima Benzeme zajedno.

Barselona je u revanš meču na ‘Visente Kalderonu’ pobedila Atletiko sa 3:2 i ukupnim rezultatom 4:2 prošla u polufinale gde je čeka Viljareal.

Argentinac je postigao jedini pogodak u prvom meču, a, iako nije zatresao mrežu u Madridu, učestvovao je kod oba gola Nejmara u revanšu.

“Igrao sam protiv Barselone i Real Madrida, i ne možete porediti Kristijana sa Barsinim Mesijem. Sam Mesi je opasniji od Ronalda, Bejla i Benzeme zajedno”, rekao je Simeone.

Mesi je u karijeri postigao 22 gola protiv 'Jorgandžija' koje su mu omiljene žrtve, dok je jedan manje dao najvećem rivalu Realu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: