Vukan odlučio: Igraću za Crnu Goru

Mladi fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević potvrdio je za portal 'Topfudbal.me' da želi da igra za nacionalnu selekciju Crne Gore.

Izvor:

Četvrtak, 29.01.2015.

15:11

Default images
StarSport

Vezista šampiona Srbije rekao je da je procedura dobijanja pasoša uveliko u toku i da jedva čeka da obuče dres 'Sokolova'.

"Kontaktirali su me ljudi iz FSCG pre mesec dana, razgovarao sam s njima što se tiče igranja za Crnu Goru. Ne znam dokle je došla priča sa pasošem, ali znam da je procedura uveliko u toku", rekao je Savićević.

Dalji rođak legende Crvene zvezde Dejana Savićevića je najpre igrao za kadetsku reprezentaciju Crne Gore, a zatim je bio kapiten omladinske reprezentacije Srbije.

"Nemam nameru da preskačem stepenice. Ukoliko dobijem državljanstvo, prvo bih igrao za mladu selekciju, a kasnije, ako zaslužim, za najjači tim. Mlad sam, treba sve da ide nekim normalnim tokom", istakao je Savićević za 'Topfudbal.me',

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: