Đukić: CR7 bespomoćan i arogantan

Srpski trener Miroslav Đukić koji vodi ekipu Kordobe izjavio je da je ponašanje Kristijana Ronalda na meču sa Realom bilo ružno i arogantno.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 29.01.2015.

14:59

Default images
Beta/Scott A. Miller / AP Images for Guinness International Champions Cup

Ronaldo je za vikend dobio direktan crveni karton protiv Kordobe zbog udaranja štopera Edimara, u meču koji je ’Kraljevski klub’ jedva dobio sa 2:1.

Kristijano je po izlasku čistio grp klupskog šampiona sveta što je Đukić protumačio kao očiglednu provokaciju.

„Ponašanje Ronalda je bio akt bespomoćnosti. Njegov potez sa grbom šampiona Svetskog klupskog prvenstva je bio ružan i arogantan“, rekao je Đukić.

Srpski stručnjak naveo je da bi najbolji fudbaleri sveta trebalo da budu primer svima, iako se Portugalac javno izvinio.

„Igrač Ronaldovog kalibra ne bi trebalo tako da reaguje. Najbolji fudbaleri sveta ne bi trebalo da se ponašaju na takav način, a Ronaldo i Mesi jesu najbolji“, dodao je trener Kordobe.

On je istakao da zna razlog nervoze portugalskog napadača.

„Zatvorili smo Ronalda veoma dobro i sa te pozicije nije imao nikakav uticaj na igru. Nije se osećao prijatno, to je ono što je pokrenulo čitavu stvar. Zbog bespomoćnosti koju je osećao“, zaključio je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: