Morata: Osvojićemo sve

Junak pobede Juventusa nad Parmom 1:0 u 1/4 finalu italijanskog kupa Alvaro Morata rekao je da njegov tim ove sezone želi da osvoji sve trofeje.

Izvor: NL

Sreda, 28.01.2015.

23:29

Default images

Španski napadač je odveo ‘Staru damu’ u 1/2 finale, a posle meča je istakao da igrači daju sve od sebe i žele da pobeđuju.

“Želimo da osvojimo sve i Juve ne sme da izgubi nijedan trofej. Daćemo sve od sebe i radićemo svakoga dana da bi mogli da pružimo 100 odsto mogućnosti , Nije bitno sa kim igramo dok god pobeđujemo”, istakao je Morata.

Gol koji je posrtigao bio je diskutabilan, pošto je asistent kod gola Fernando Ljorente pri prijemu lopte bio na ivici ofsajda, a strelac jedinog gola pohvalio je Parmu i izjavio da taj tim može da se izbori za opstanak u Seriji A.

"Parma je nezgodan tim, posebno na domaćem terenu, ali zaslužili smo pobedu. Maksimalno su nam otežali stvari i ako nastave sa ovakvim partijama siguran sam da mogu da poprave poziciju u ligi", rekao je Morata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: