Sesk pod znakom pitanja za Siti?

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas morao je ranije da napusti utakmicu protiv Liverpula u Liga kupu posle sudara sa kapitenom Džonom Terijem.

Izvor: ÐN

Sreda, 28.01.2015.

06:33

Default images
Beta/AP Photo/Jon Super

Fabregas se sudario sa Terijem dok je pokušavao da otkloni opasnost, a Žoze Murinjo odlučio je da ga iz igre izvede već u 50. minutu.

Još nije poznato šta je Španac konkretno povredio, ali je bilo očigledno da je spor i da lako gubi duele, pa mediji u Engleskoj spekulišu da će biti pod znakom pitanja za duel sa Mančester Sitijem.

Umesto njega u igru je ušao Brazilac Ramišer, a 'Plavci' su do trijumfa i plasmana u finale stigli golom Branislava Ivanovića u četvrtom minutu prvog produžetka.

Fabregas je od dolaska na 'Stamford Bridž' odigrao 21 ligašku utakmicu, postigao dva gola i upisao čak 15 asistencija.

Duel sa Mančester Sitijem koji bi mogao mnogo da utiče na šampionsku trku, na programu je u subotu na stadionu Čelsija, od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: