Goluža: Znam kakvi smo

Selektor rukometaša Hrvatske Slavko Goluža najavio je da će odbrana biti presudna u četvrtfinalnom meču Svetskog prvenstva koju njegov tim igra sa Poljskom.

Izvor: NL

Utorak, 27.01.2015.

12:26

Default images

Goluža je istakao da je optimista pred meč četvrtfinala, koji se igra u sredu od 16.30, i pored lošeg izdanja protiv Brazila u osmini finala šampionata u Kataru.

"Nisam zabrinut jer kažem, znam kakvi smo mi. Kad se posložimo u glavama, to je sasvim nešto drugačije", zaključio je Goluža.

"Kad smo se vratili u hotel posle utakmice, odmah smo imali sastanak. Svi su svesni da je bilo loše i da smo se izvukli", dodao je Goluža.

Hrvatski selektor je pohvalio spoljnu liniju Poljaka i istakao da će ključ utakmice biti odbrana.

Imaju jake šutere u spoljnoj liniji Jureckog i Bjeleckog, ali ja verujem da mi imamo jaku odbranu 6-0, od koje nećemo odustati. Naravno, mi smo uvek optimisti“, izjavioje Goluža.

Hrvati su se u meču sa Brazilom prilično namučili, a trener reprezentacije se pribojavao svog meča.

Bojao sam se te utakmice jer znam kakvi smo mi. Pokazalo se da sam bio u pravu, makar ću odmah naglasiti da za takav nastup ne postoji nikakav alibi. Sreća je samo što smo prošli, sve ostalo nije bilo kako treba“, rekao je Goluža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: