Milojević:Bezbroj puta ovako gubimo

Trener Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da ima osećaj kao da se već bezbroj puta desilo da njegova ekipa izgubi u neizvesnoj završnici.

Izvor: ÐN

Utorak, 27.01.2015.

01:00

Default images
Starsportphoto

Košarkaši Mega Leksa izgubili su od Zadra u gostima sa 74:73 u poslednjem meču 19. kola regionalne ABA lige.

Tragičar meča bio je Nikola Jokić, koji je na desetak sekundi do kraja izgubio loptu, posle koje je Kraljević pogodio za vođstvo domaćih.

"Pre svega čestitao bih ekipi Zadra na pobedi. Ne znam koji nam je već put ove sezone da nam se ovo događa, da gubimo u završnici na koš-dva – imam osećaj bezbroj. Ali, to je danak neiskustvu moje mlade ekipe koja treba naučiti najbolje iz ovakvih poraza", rekao je Milojević.

Plejmejker Nenad Miljenović bio je najbolji kod gostiju sa 15 poena (4-11 iz igre), 8 skokova i 4 asistencije.

"Čestitam ekipi Zadra na zasluženoj pobedi, ali mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo i mi slavili. Mlada smo ekipa, učimo na ovakvim porazima i moramo podići glave i okrenuti se sledećim kolima. Verujem kako će se i nama okrenuti u ovakvim završnicama", dodao je Miljenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: