Nejmar: Čast je igrati sa Mesijem

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da je za njega igranje u istom klubu sa Lionelom Mesijem privilegija.

Izvor: ÐN

Nedelja, 25.01.2015.

09:12

Default images
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Mesi i Nejmar nosili su Barselonu u trijumfu nad Elčeom od 6:0 – obojica su postgla po dva gola, dok je Argentinac svom kolegi iz napada dva puta maestralno asistirao.

„Elče je krenuo snažno, igrali su kod kuće i želeli da se dobro pokažu, ali smo mi izvojevali lepu pobedu. Jednostavno je igranje sa Mesijem, najboljim igračem na svetu. Za mene je časti igrati pored njega, on je moj heroj!“, rekao je Nejmar.

Katalonci i dalje zaostaju bod za Real Madridom, uz utakmicu više.

„Mi moramo naš posao da uradimo dobro, a onda ćemo videti šta se dešava sa ostalim timovima. Uvek zavisimo od sebe, od onoga što pokažemo na terenu. Ako budemo igrali kao sada, teško ćemo izgubiti“, dodao je Brazilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: