Partizanovo hvala za meč sa Galatom

VK Partizan zahvalio je Ministarstvu unutrašnjih poslova, navijačima, zaposlenima i predstavnicima medija za pomoć u uspešnoj organizaciji meča sa Galatasarajem

Izvor: ÐN

Nedelja, 18.01.2015.

17:59

Default images
Starsportphoto

Vaterpolisti Partizana pobedili su u subotu na Banjici Galatasaraj sa 10:7, u okviru zaostalog meča prvog kola Lige šampiona.

Taj susret trebalo je da se odigra 29. novembra prošle godine, ali je odložen zbog napetosti posle ubistva jednog navijača Crvene zvezde uoči košarkaške utakmice Zvezde i Galatasaraja 21. novembra u Istanbulu.

Prethodno je duel dve ekipe trebalo da se odigra bez publike, ali je navijačima ipak dozvoljen ulazak na plivalište.

Partizan je u saopštenju naveo da je utakmica uspešno organizovana i zbog toga je zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova koje je, "angažovanjem svojih jedinica, pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika tog sportskog događaja".

"Posebno zahvaljujemo publici i navijačima koji su se odazvali pozivu kluba i napunili tribine i korektnim, sportskim i fer navijanjem značajno pomogli da pobedimo u ovoj rezultatski veoma značajnoj utakmici", navodi se u saopštenju i podseća na izjavu kapitena Dušana Mandića koji je rekao da su njegovu ekipu navijači doveli do pobede.

Partizan je u saopštenju zahvalio zaposlenima u klubu koji su učestvovali u organizaciji utakmice, ali i službi obezbedjenja i predstavnicima medija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: