Petrović: Sami krivi za poraz

Trener vaterpolista Galatasaraja Žarko Petrović rekao je da je njegov tim sam kriv za poraz od Partizana u Beogradu.

Izvor: ÐN

Subota, 17.01.2015.

22:30

Default images
Starsportphoto

Partizan je pobedio Galatasaraj sa 10:7 i tako zabeležio prvu pobedu u Ligi šampiona, dok je turska ekipa ostala na tri poraza.

"Znali smo da će utakmica biti ovako teška. Sami smo krivi za ovaj poraz. Imamo problem što ne možemo da prelomimo meč kada treba. Sada je najbitnije da se dovedemo u red, da ne potonemo još više posle ovoga", rekao je Petrović.

Galata je vodila 6:3 u jednom trenutku, ali su 'crno-beli' poslednju deonicu dobili sa 4:0.

"Ovo je veliki udar za moju ekipu jer nismo uspeli u poslednjoj deonici da izdržimo do kraja, odnosno nismo uopšte uspeli da izdržimo. Bilo je mnogo grešaka u odbrani i to se odrazilo naš napad", rekao je crnogorski stručnjak.

Srpski reprezentativac iz istanbulske ekipe Slobodan Nikić pohvalio je ambijent na Banjici.

"Želeo bih pre svega da pohvalim odličan ambijent i to što nije došlo ni do kakvih nereda. Partizan je apsolutno zasluženo pobedio. Ovoj ekipi fale igrači i to se vidi. Pogotovo se videlo u poslednjoj deonici jer nismo imali snage, nismo mogli da odgovorimo Partizanu. Oni su veliki potencijal i sav talenat koji poseduju su pokazali u drugom poluvremenu", rekao je Nikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: