Nastasić: Možemo da izborimo LŠ

Fudbaler Šalkea Matija Nastasić rekao je da njegova ekipa sezonu u Bundesligi može da završi da drugom ili trećem mestu.

Izvor: MN

Subota, 17.01.2015.

14:36

Default images
Beta/AP Photo

Srpski fudbaler nedavno je stigao na pozajmicu iz Mančester Sitija, a debitovao je na prijateljskom meču sa Al-Mereikom.

On je za zvanični sajt Bundeslige pričao o prvim utiscima i očekivanjima u novom klubu.

"Moj dolazak je prošao u najboljem redu, svi me lepo prihvatili i srećan sam što sam ovde. Krajem prošle godine sam dvaput razgovarao sa Di Mateom, on mi je izneo svoja očekivanja. Imao sam druge ponude, ali je brzo postalo jasno da želim da pređem u Šalke. Bundesliga je među najboljima u Evropi, jača iz godine u godinu, a Šalke je veliki i popularan klub. Ubeđen sam da je ovo dobra odluka."

Nastasić ove sezone odlukom Pelegrinija nije dobijao priliku u Mančesteru, ali je naporno trenirao i u dobroj je formi.

"U Engleskoj sam stekao dosta iskustva koje sada mogu da primenim u Šalkeu. Poslednjih šest meseci su bili veliki izazov za mene jer nisam igrao. Pre toga sam uživao u Mančesteru. Nisam igrao odlukom trenera. Bio sam spreman, trenirao sam sa prvim timom. Nisam imao nikakvih problema i mogao sam odmah da se priključim Šalkeu."

Nastasić prati nemački fudbal i Šaleku želi da pomogne da završi na poziciji koja naredne sezone vodi u Ligu šampiona. Tim iz Gelzenkirhena trenutno je na petoj poziciji sa 27 bodova.

"Šalke je jedan od najvećih klubova u Nemačkoj sa neverovatnim navijačima i sjajnim stadionom. Jedva čekam u to i da se uverim. Znam dosta o timu jer pratim sve velike lige. Posle razgovora sa trenerom proveo sam dosta vrmena gledajući njihove utakmice. Trener mi je rekao za koju poziciju me planira. Možemo da se branimo sa trojicom, ali i četvoricom ukoliko bude bilo potrebno. To nije problem za mene, mogu da se uklopim u obe formacije. Želim da odigram što viš mečeva i pomognem klubu da ostvari ciljeve. Nadam se da ćemo osvojiti više bodova nego u prvom delu sezone i kvalifikujemo se za Ligu šampiona. Mislim da možemo da završimo na drugom ili trećem mestu", rekao je Nastasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: