Arojo: Biće veoma emotivna utakmica

Košarkaš Galatasaraja Karlos Arojo rekao je da je svestan da njegov tim očekuje težak meč sa Crvenom zvezdom u okviru trećeg kola Top16 faze Evrolige.

Izvor: JT

Petak, 16.01.2015.

12:04

Default images
Starsportphoto

Utakmica se igra od 21 čas u „Kombank areni“ i to će ujedno biti treći međusobni duel dva kluba ove sezone, a prvi od ubistva navijača Zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči prethodnog, i zbog toga su iz redova ‘crveno-belih’ apelovali na svoje pristalice da navijaju fer i sportski.

Mislim da će to biti veoma emotivna utakmica. Njihovi navijaču su neverovatno odani i sjajno podržavaju svoj tim. Moraćemo da se držimo svog plana da bismo pobedili na teškom terenu“, istakao je Arojo.

Trener istanbulskog tima Ergin Ataman nije se osvrnuo na sve što okružuje predstojeći duel, već je samo pričao o ono što Galatasaraj čeka u „Areni“.

Crvena zvezda je veoma dobar tim, posebno na domaćem terenu, gde zahvaljujući svojim navijačima igraju agresivniju košarku. Izgubili su na svom terenu samo od Olimpijakosa i Reala. Čeka nas teška utakmica, a pobeda u takvom duela bi nam donela veliku prednost“, naglasio je Ataman.

Ataman je posle prethodne utakmice za navijače Zvezde rekao da su teroristi, zbog čega mu je premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio da je nepoželjan u našoj zemlji, ali mu je ipak dozvoljen dolazak u Beograd.

‘Crveno-beli’ su u dosadašnjem delu druge faze elitnog takmičenja zabeležili dva poraza, dok turski klub ima skor 1/1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: