Šoštar: Nije bilo klupske podele

Predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar rekao je da je dobra odluka da se meč sa Galatasarejm igra pred publikom.

Izvor: MN

Četvrtak, 15.01.2015.

21:47

Default images
Starsport

Zaostala utakmica prvog kola Lige šampiona igra se u subotu od 19.30 na Banjici.

MUP je prvo dao preporuku da se igra bez publike zbog tenzija koje su nastale nakon što je u Istanbulu ubijen navijač Crvene zvezde pred košarkašku utakmicu sa Galatasarajem. Međutim, "crno-beli" su u četvrtak dobili pismo iz Vlade Srbije, u kojem MUP dozvoljava prisustvo publike.

"Igraće se pred publikom. Zvezda igra košarkašku utakmicu u petak sa Galatasarajem i mislim da ovde nije bilo klupske podele. Treba se uzdići iznad svega što se desilo u Turskoj. Sport kao sport i život kao život treba da idu dalje, uprkos tragediji. Ovo je dobra odluka", rekao je Šoštar agenciji Beta.

Ovo je treće kolo Lige šampiona, a ni Partizan ni Galata do sada nisu zabeležili pobedu.

"Ovo nam kao domaćinima stvara i dodatni pritisak, da bi se utakmice organizovala kako treba. Ali, i u ovim okolnostima treba da pokažemo da smo dobri domaćini i dobri organizatori", rekao je Šoštar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: