Mitrović i Guler: Stop nasilju

Kapiteni Crvene zvezde i Galatasaraja Luka Mitrović i Sinan Guler apelovali su na navijače da predstojeće utakmice između dva tima proteknu u najboljem redu.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.01.2015.

18:03

Default images
Starsport

"Najbolji način da se oda počast Marku jeste da svi zajedno, igrači i navijači, učinimo sve da se takve stvari ne ponove. Nasilje ne sme da bude na sportskim terenima i moramo da se fokusiramo samo na košarku. Uživanje je igrati u Evroligi i takmičiti se velikim timovima", rekao je Mitrović u intervjuu za sajt Evrolige.

Njegov kolega iz turskog tima Sinan Guler poručio je da nasilju nema mesta u sportu i osudio indidente u Istanbulu kada je ubijen navijač crveno-belih.

"Osuđujem sukobe koji su se desili u Istanbulu i takvim stvarima nije mesto u sportu. Voleo bih da se to nije desilo kako bi Marko nastavio da gleda košarku i izrazio bih saučesće njegovoj porodici i prijateljima. Ne sme da bude nasilja, ukoliko mislimo da održimo košarku", naveo je Guler.

Kako je navedeno na sajtu elitnog takmičenja, Evroliga je u prethodnom periodu blisko sarađivala sa oba kluba kako bi novi dueli u Beogradu i Istanbulu prošli bez incidenata.

Utakmica trećeg kola Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se u petak u Kombank areni od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: