Mesi: Besan zbog neistina

Fudbaler Barselone Lionel Mesi objasnio je zašto se pre nekoliko dana oglasio povom glasina koje poslednjih nedelja okružuju katalonski klub.

Izvor: JT

Sreda, 14.01.2015.

14:28

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Argentinac je istakao da je atmosfera u redovima Barselone bila sve lošija pošto su mediji nedeljama pisali da je u sukobu sa trenerom Luisom Enrikeom, kao i da se ponaša kao da je on taj koji vodi tim. Mesi je takođe istakao da su navodi da bi mogao da napusti klub i pređe u Mančester Siti ili Čelsi neistiniti.

Bilo je vreme da se prestane sa glupostima i morao sam da se oglasim jer je atmosfera u svlačionici bila sve gora. Svi su bili ljuti zbog objavljivanja neistina. Navikli smo da neke informacije procure medijima, zato što je to tako u Barseloni. Ali, situacija je bila loše i niko nije želeo da vidi lažne informacije u medijima, zato što to šteti moralu tima. Nikada nisam ništa demantovao, ali sam shvatio da je pravi trenutak. Bio sam besan zato što su sve bile neistine“, naglasio je Mesi.

Mesi je takođe negirao da planira da kaže zbogom reprezentaciji Argentine, kao i da se ne slaže sa Karlosom Tevesom.

Nije istina da želim da napustim reprezentaciju Argentine. Nikad nisam propustio nijednu utakmicu kad sam pozvan i uvek sam želeo da budem sa timom. Uvek sam bio tu za tim, uostalom ne moram da se pravdam. Nisam pričao sa Martinom i odazvaću se kad god on bude želeo. Nikada nisam imao ni probleme sa Karlosom i svi smo presrećni što se vratio u reprezentaciju. U fudbalu je teško pričati o nepravdama, ali ja verujem da Argentina zaslužuje da osvoji zbog sportskih kvaliteta, ali i ljudiskih, koje ima sadašnja grupa igrača“, istakao je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: