Olovka svakom novinaru od Garsije

Trener Rome Rudi Garsija na dirljiv način je odao počast članovima redakcije satiričnog lista “Šarli ebdo” ubijenim u terorističkom napadu u Parizu.

Izvor: JT

Subota, 10.01.2015.

18:03

Default images
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Garsija je svim novinarima koji su došli na konferenciji za medije pred gradski derbi sa Lacijom u nedelju na stolicama ostavio po olovku.

Francuski stručnjak je objasnio novinarima da je tako želeo da im pokloni symbol slobode i naglasio koliko je važna sloboda govora i medija.

Dok se obraćao medijima, ispred Garsije je stajao natpis “Ja sam Šarli”, kojim su mnogi odali počast ubijenima, ali i iskazali svoje ogorčenje zbog napada koji se desio u sredu u Parizu.

Više o napadu na redakciju “Šarli ebdo” pročitajte na ‘Info’ stranama našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: