Rodić menja Mijailovića u Zvezdi?

Posle lošeg prvog dela sezone trener Crvene zvezde Nenad Lalatović krenuo je u potragu za novim igračima, a prioritet je pozicija levog beka.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 25.12.2014.

08:10

Default images

Lalatović više ne računa na bivšeg kapitena Nikolu Mijailovića, koji ima ugovor na još dve godine, ali i slobodu u izboru nove sredine, prenose „Večernje novosti“.

Osim Mijailovića spominje se još jedno ime, a to je Milan Rodić – fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga i bivši član OFK Beograda.

Bivši mladi reprezentativac u ovoj sezoni odigrao je samo dva meča u Kupu Rusije i nijedan minut u Premijer ligi za ekipu koju vodi Andre Vilas-Boaš.

Rodić je pre tri godine bio je prvi pik Crvene zvezde i tadašnjeg sportskog direktora Ivana Adžića, ali je visoko obeštećenje "Romantičara" tada bilo prepreka. Letos se takođe pominjala mogućnost da dođe na pozajmicu, ali je ostankom Nikole Mijailovića i on ostao u Zenitu.

Uprava crveno-belih odavno je obavila razgovore sa Dušanom Anđelkovićem (31) i činilo se da će se nekadašnji igrač vratiti u klub zajedno sa Aleksandrom Lukovićem. Ipak, o tom transferu trebalo bi da bude poznato više posle skupštine kluba.

Osim levog beka, Lalatović traži rešenje za poziciju napadača, pa se spekuliše o mogućem kontaktu sa Andrijom Kaluđerovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: