"Nismo se oporavili od Partizana"

Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je posle poraza od Metalca da se njegov tim nije oporavio posle naporne utakmice sa Partizanom u prethodnom kolu.

Izvor: JT

Četvrtak, 25.12.2014.

00:26

Default images

Podgoričani su poraženi sa 70:69 u Valjevu u okviru 14. kola ABA lige i tako su doživeli treći poraz ove sezone, ali su ostali na drugom mestu na tabeli.

Jako težak i iscrpljujući meč za nas. Očigledno se nismo adekvatno oporavili posle pobede nad Partizanom, jer procenti šuta i sa slobodnih bacanja i za tri poena su bili jako niski što je proizvod energetskog i emotivnog pražnjenja“, istakao je Jovović.

Jovović je istakao da je njegov tim kontrolisao utakmicu do polovine treće četvrtine, ali da nisu prelomili utakmicu kada je trebalo.

Upozoravao sam da nas čeka težak zadatak i tim koji igra veoma agresivno. Mislim da su uspeli da sprovedu svoju ideju, iako smo mi 25 minuta imali situaciju pod kontrolom i mogli da prelomimo utakmicu. To nismo uspeli, što je protivnik iskoristio. Ofanzivnim skokom i šutem spolja visokih igrača uspeli su da steknu veliku prednost. Uspeli smo da se vratimo, ali je Metalac na kraju pobedio i ja mu čestitam”, naglasio je Jovović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: