Crno-beli posetili nezbrinutu decu

Košarkaši Partizana u sredu su posetili dom za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“ i tako nastavili druženje koje traje već 13 godina.

Izvor: JT

Četvrtak, 25.12.2014.

00:12

Default images

Ovog decembra štićenike doma na Senjaku posetili su Dragan Milosavljević, Mihajlo Andrić i Vanja Marinković.

Novogodišnje paketiće, pored Partizana, pripremili i prijatelji kluba iz Humske kompanija Nelt.

Druženje u domu „Drinka Pavlović“ je počelo dodeljivanjem paketića i pojedinačnim slikanjem sa ’crno-belima’. Potom su mališani uručili zahvalnicu prvotimcima našeg kluba, a za kraj druženja svi su se zajedno fotografisali pored novogodišnje jelke u holu doma.

U ime košarkaškog kluba Pratizan želim vam srećnu Novu godinu i naredne praznike. Došli smo da budemo sa vama, kao i svake godine u ovo vreme, da se družimo i pre Deda Mraza vam donesemo paketiće“, rekao je Milosavljević.

Dobrodošlicu ’crno-belima’ ispred doma „Drinka Pavlović“ poželela je Snežana Nikolić.

Mnogo nam je drago što ste došli i što i dalje mislite na nas svih ovih godina. Deca kada su čula da dolazite bila su zaista presrećna. Uvek nam je drago da vas vidimo. Sastav je različit svake godine, ali prijateljstvo je isto“, rekla je Nikolićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: