Skot šalje Kobija na ’hlađenje’

Trener Los Anđeles Lejkersa Bajron Skot rekao je da planira da predloži prvoj zvezdi tima Kobiju Brajantu da se malo odmori u narednom periodu.

Izvor: JT

Ponedeljak, 22.12.2014.

09:44

Default images

Brajant se na početku sezone vratio u tim Lejkersa posle teške povrede, a iako je od tada imao i sjajne partije, više je je bilo onih kada se istakao po svojim promašajima.

Jedna od takvih utakmica bila je ona u nedelju uveče, kada su Lejkersi poraženi od Sakramento Kingsa sa 108:101, a iako je Brajant završio utakmicu sa 25 poena, imao je šut iz igre 8/30 i devet izgubljenih lopti za 38 minuta.

Upitan da li su Brajantovi problemi u napadu zbog premorenosti ili zbog prevelike agresivnosti, Skot je rekao:

To je premorenost, to ide jedno sa drugim. Razgovaraću o tome sa Kobijem u ponedeljak. Naći ćemo najbolje rešenje i pokušati da smislimo šta ćemo na narednim utakmicama“.

Sam Brajant je nagovestio da razmišlja da uzme malo vremena slobodno zato što se ne oseća najbolje na terenu.

Nemam mnogo rešenja ako se osećam ovako kao sada. Moram da budem pametan. Moram da se postaram da dobijem nešto nazad za ono što ulažem. Uložio sam silan rad da bih bio spreman, a sada se osećam toliko premoreno i moraću da razmislim da malo usporim“, istakao je Brajant, „Moram da pazim na svoje telo. Donećemo odluku u ponedeljak i videćemo kako ću se posle osećati“.

Od početka sezone, Brajant prosečno beleži 24,6 poena za 35,2 minuta na terenu po utakmicu, uz šut iz igre 37,7 odsto. Zanimljivo, treći najbolji strelac u istoriji NBA lige u prethodnih 18 godina nikada nije imao procenat šuta ispod 40 odsto.

Mnogo opterećujem rame. Pokušavam da shvatim slagalicu svog tela, da bi ono reagovalo. Ne znam, i dalje sve pokušavam da shvatim. Ovo je za mene nepoznata teritorija“, naglasio je Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: