"Imamo plan, ne garantujem uspeh"

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da ne može da garantuje da će izvući crveno-bele iz finansijskih problema.

Izvor: MN

Nedelja, 21.12.2014.

14:41

Default images

On je dodao da će zajedno sa saradnicima dati sve kako bi zajedno uspeli u tome

"Imamo plan i program oko finansijske stabilizacije, ne garantujem da ćemo uspeti, ali učinićemo sve da Zvezda organizaciono i finansijski postane stabilan klub."

"Vreme je da se resetuje sistem, naprave dva koraka unazad kako bi posle krenuli pet unapred. Znamo da je zvezdaška javnost nestprljiva, ali jurnjava za rezultatima nas je dovela do ovolikog duga. Na ivici smo ambisa", rekao je Terzić na Skupštini kluba.

FK Crvena zvezda saopštio je na Skupštini da dug kluba iznosi 52.003.519 evra, dok su potraživanja kluba 2.720.994 evra.

On je poručio da menadžeri neće smeti da donose odluke i rade protiv Crvene zvezde sve dok je u klubu.

"Jović nije ustupljen nijednom prijatelju, niti će nekome ići procenat. Nijedn igrač Zvezde za šest meseci koliko sam ovde, nije potpisao sa agentima. Radim 12 sati dnevno, bez plate prvih šest meseci, nemam vozača i klupski automobil i dinar nisam uzeo od kluba, čak sam pozajmio novac za razne potrebe", poručio je Terzić.

Terzić je istakao da je svestan odgovornosti koju funkcija generalnog sekrtatara nosi i rekao da će sve odluke donositi Upravni odbor.

"Velika imena su radila u Upravnom odboru u prethodnom periodu i želimo da sledimio njihov put. Insistiraću da svako pitanje bude otovreno i kada sam došao rešio sam da ćemo raditi transparentno. Dug nije povećan sa 52 na 54 miliona evra, već smanjen za nekoliko stotina hiljada", kazao je Terzić.

On je naglasio da nije zadovoljan rezultatima ekipe u prvom delu sezone, pošto lider Partizan ima šest bodova prednosti.

"Nisam zadovoljan ni igrom tima, ali podsetio bih da je Zvezda letos bila klinički mrtva i po svim parametrima spremna za bankrot. Smanjili smo budžet sa 12 na šet miliona evra i sklopili tim kako smo mogli. Okrenuli smo se mladim igračimam i afirmisali petoricu fudbalera", zaključio je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: