Mančini: Vidić može mnogo bolje

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da je ubeđen da će se Nemanja Vidić vratiti u formu i izboriti mesto u startnoj postavi.

Izvor: ÐN

Subota, 20.12.2014.

23:12

Default images

Vidić je povratkom Mančinija na klupu "Nerazura" izgubio mesto u najboljih 11, pošto italijanski stručnjak trenutno više poverenja ima u Andreu Ranokiju i Žuana Žesusa.

Italijanski mediji zbog toga su poslednjih sedmica spekulisali da je srpski štoper nezadovoljan i da bi već u januaru mogao da napusti klub.

"Vidić će se vratiti u tim kada zasluži i popravi formu. On je iskusan i kvalitetan igrač i uveren sam da može mnogo bolje da igra. Znam koliko može, od njega se mnogo očekuje i verujem da će pokazati to", rekao je Mančini.

Vidić je letos potpisao trogodišnji ugovor sa Interom, nakon što je osam i po godina igrao u Mančester Junajtedu.

Tokom karijere bio je član Crvene zvezde i subotičkog i moskovskog Spartaka, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 56 mečeva i dao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: