Cvetković Zvezdin, stiže Luković

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je dvogodišnji ugovor sa doskorašnjim igračem Napretka Milošem Cvetkovićem.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

13:38

Default images

Cvetković ima 24 godine, igra na poziciji desnog beka, a osim Zvezde i Napretka, nosio je dresove Zemuna, Rada i Hajduka iz Kule.

"Drago mi je što sam se vratio u klub gde sam počeo karijeru, velika je čast i presrećan sam što ću ponovo nositi dres Crvene zvezde."

"Došao sam u najveći klub u Srbiji, sa najboljim navijačima i zadovoljstvo mi je što ću opet saradjivati sa trenerom Lalatovićem. Daću sve od sebe da opravdam poverenje čelnika kluba", rekao je Cvetković na stadionu Marakana.

On je istakao da nije razmišljao o drugim klubovima, iako su prethodnih dana mediji prenosili da je za Cvetkovića zaintersovan i Partizan.

"Čim sam danas ovde, zna se koga sam odabrao. Kada je stigao poziv Zvezde, nijednog momenta nisam razmišljao o drugoj opciji", rekao je Cvetković, koji će nositi dres sa brojem 18.

Vršilac dužnosti sportskog dirketora Crvene zvezde Blažo Raosavljević rekao je da će crveno-beli uskoro dovesti još pojačanja.

"Luković je već naš igrač, imaćemo njegovu promociju za dva dana. Biće još pojačanja i uglavnom će svi doći do početka priprema. Prvi je Cvetković, koji je igrao kod nas i zaobilaznim putem se vratio na pravo mesto", rekao je Raosavljević.

Fudbaleri Zvezde pripreme za prolećni deo sezone počeće 8. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: