Van der Vart: Ovo je nemoguće

Hamburg je sa dve pobede u tri kola krajem novembra najavili izlazak iz opasne zone, ali je u utorak usledio šokantan poraz od Štutgarta.

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

20:26

Default images

Neuspeh u duelu sa direktnim rivalom u borbi za opstanak frustrirao je i ključnog igrča HSV-a Rafaela van der Varta.

"Počeli smo dobro, a onda su usledile greške, počev od pasova pa nadalje. Zatim smo primili gol koji je bio kao šlag na tortu. Ne mogu da verujem da nas baš ovoliko ne ide, ovo je nemoguće", rekao je Van der Vart.

Hamburg ima samo četiri pobede u 16 kola Bundeslige, pa je sa 16 bodova samo dva od Verdera i Frajburga koji su na deobi poslednjeg mesta u ligi.

"Sve nam je išlo loše i svi smo imali očajan dan. Ipak, moramo to zaboraviti i okrenuti se Šalkeu. Moramo misliti pozitivno iako je ovo što se događa neverovatno", istkao je Holanđanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: