Radonjić: Pobeda za Aca Petrovića

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posvetio je pobedu crveno-belih u Valensiji nedavno preminulom Acu Petroviću.

Izvor: B92

Petak, 05.12.2014.

23:14

Default images

Crveno-beli su u osmom kolu Evrolige pobedili u Španiji sa 77:68 i obezbedili su Top16 fazu.

Radonjić je istakao da je njegov tim došao do pobede jer je igrao odlično u odbrani tokom celog meča.

“Pobedu posvećujem Aci Petroviću, mom prijatelju i bivšem treneru Crvene zvezde. Utakmicu nismo počeli dobro, loša koncentracija, meko u odbrani, mnogo izgubljenih lopti koje su bile proizvod naših grešaka. Nije izgledalo da će nakon toga sve biti drugačije jer smo morali da pravimo potpunu stabilizaciju kako bismo mogli da pariramo Valensiji. Popravili smo odbranu, odigrali mnogo bolji u napadu. U drugom delu smo konstantno imali prednost i u trenucima na kraju meča kada je bilo -3, dobro smo odigrali u odbrani i u napadu smo imali dobru realizaciju i mirno priveli meč kraju. Čestitam igračima, upravi kluba, navijačima. Dva kola pre kraja smo obezbedili Top16 što je zaista fantastično. Veoma smo radosni”, rekao je Radonjić.

Zvezda ima skor 5-3 u D grupi i u naredne dve runde će pokušati da zauzme što bolje mesto na tabeli. Crveno-beli do kraja prve faze gostuju Olimpijakosu i dočekuju Kuču Laboral.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: