Nedović: Odrastao sam u Zvezdi

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović igraće u petak prvi put protiv Crvene zvezde, kluba u kojem je postao igrač.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2014.

09:10

Default images

On je rekao da će duel u Valensiji biti emotivan za njega, ali je istakao da će pokušati da donese pobedu svojoj ekipi.

Crvena zvezda u petak od 21h gostuje Valensiji u 8. kolu D grupe u Evrioligi. Domaćin je u nezavidnoj poziciji, ima skor 2-5 i samo pobeda ga ostavlja u trci za Top16 fazu.

Sa druge strane, Zvezda bi eventualnim trijumfom obezbedila prolaz među 16 najboljih u Evropi.

„Mislim da svi moramo da radimo zajedno ako želimo da zaustavimo njih dvojicu. Marjanović je izuzetno visok, ali je zbog toga i sporiji. Naši visoki igrači su brži od njega i to moramo da iskoristimo. Imamo odlične igrače, veoma talentovane i mislim da mogu da mu naprave probleme u odbrani“, smatra Nedović.

Srpski reprezentativac nema dilemu ko je vođa crveno-belih.

„Vilijams predvodi njihov napad, on je ključni igrač. Moraćemo naporno da radimo ako želimo da ga zaustavimo. Ako uspemo da zaustavimo njega i Bobija, mislim da ćemo pobediti.“

Ovo će biti prvi duel Nedovića protiv Crvene zvezde u kojoj se afirmisao kao igrač.

„Biće veoma emotivno za mene. Ja sam odrastao tamo. Ipak, staviću emocije na stranu, biću profesionalac i pokušaću da donesem pobedu mom timu. Nama je sada svaka utakmica pitanje ’života i smrti’, pa je takav slučaj i sa duelom protiv Zvezde.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: