Džerard: Ne žurim oko ugovora

Kapiten Liverpula Stiven Džerard izjavio je da neće žuriti sa odlukom oko novog ugovora sa klubom sa „Enfilda“.

Izvor: JT

Sreda, 03.12.2014.

11:11

Default images

Džerardu ugovor ističe na kraju sezone, pre nekoliko nedelja nagovestio je da bi mogao da napusti Liverpul, ali je menadžer Brendan Rodžers priznao da mu je ponuđen novi ugovor.

Rodžers je proteklog vikenda izostavio Džerarda iz tima u pobedi nad Stouk Sitijem, ali je kapiten ponovo bio među startnih 11 na utakmici sa Lesterom u utorak uveče, na kojoj je bio junak trijumfa sa 3:1.

Posle tog meča, Džerard je istakao da će dobro razmisliti pre nego što odluči da li će da produži ugovor.

Odlučiću kada budem spreman. Nemam ništa da kažem o ugovoru u ovom trenutku. Navijači me vrlo dobro znaju, kada bude bilo novosti, reći ću ono što je potrbeno. Na poslednje tri utakmice smo bili sjajni i moramo da nastavimo da napredujemo. Razlog zašto ne želim sada da odgovaram na pitanja o ugovoru je to što nije vreme da pričam o sebi, već o igri tima i o sjajna tri boda, to treba da bude vest“, rekao je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: