Zvižduci minutu ćutanja i u Atini

Deo navijača Panatinaikosa sramotno se poneo pred početak meča Bajerna i nije ispoštovao minut ćutanja ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

22:05

Default images

Kada je oficijelni spiker u "OAKA" Areni pozvao publiku i igrače na minut ćutanja, deo pristalica Panatinaikosa počeo je da zviždi i skandira protiv svog najvećeg rivala Olimpijakosa, inače bratskog kluba crveno-belih.

Pristalice trofejnog grčkog kluba tako su se besmislenim ponašanjem pridružili navijačima Galatasaraja, koji su u nedelju pred meč protiv Bešiktaša takođe zviždali na minut ćutanja stradalom srpskom mladiću.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja prošlog petka u Istanbulu uoči utakmice Evrolige sa Crvenom zvezdom, sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu, dok je u međuvremenu uhapšen osumnjičeni za ubisto i protiv njega je podignuta optužnica.

Utakmica 7. kola C grupe Evrolige između Panatinaikosa i Bajerna završena je pobedom grčke ekipe – 87:72.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: