Rimac: Metalac zna šta hoće

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je Metalac ekipa koja zna šta hoće i igra timski, ali da njegovi igrači moraju uraditi sve da pobede u utakmici ABA lige.

Izvor: B92, Beta

Petak, 28.11.2014.

18:29

Default images

"Očekuje nas teška utakmica protiv Metalca, ali moramo uraditi sve da pobedimo. Jako nam je bitna ta utakmica, jer u sledeća četiri kola igramo protiv ekipa koje su na praktično istim pozicijama na tabeli kao i mi", rekao je Rimac.

Cibona u nedelju od 17.00 dočekuje valjevski Metalac u 10. kolu regionalne ABA lige.

"Metalac je, bez obzira što je prvih šest utakmica igrao kao gost, ostvario četiri pobede. Radi se o ekipi koja zna šta hoće i igra jako timski. Respektuju jedni druge, non-stop idu na skok u napadu, rade ogroman pritisak u odbrani i igraju s velikim brojem rotacija, s 10-11 igrača. Interesuje nas pobeda i moramo sve uraditi da dođemo do nje", kazao je Rimac.

Metalac je sa četiri pobede i pet poraza deveti je tabeli, ispred Cibone koja je na desetom mestu i koja ima pobedu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: