IPTL: Ana počela sa 6:0

Ana Ivanović deklasirala je Danijelu Hantuhovu sa 6:0 i tako dala doprinos pobedi svoje ekipe Majkromaks Indijan Ejsiz u Međunarodnoj premijer ligi (IPTL).

Izvor: SO

Petak, 28.11.2014.

14:38

Default images

Anina ekipa je ukupnim rezultatom 4:1 u pobedama bila bolja od Singapur Slemersa. U miksu su Bopana i Mirza savladali Soareša i Hantuhovu 6:4, u meču legendi Santoro je bio bolji od Raftera 6:5, Monfis je dobio Hjuita 6:1, a jedini trijumf Slemersima doneli su Kirjios i Berdih nad Bopanom i Monfisom (6:2).

Domaćini takmičenja su i Filipini, Singapur i Ujedinjeni Arapski Emirati, a nadmetanje je organizovano po uzoru na indijsku kriket Premijer ligu, uz ukupni nagradni fond od 29,7 miliona dolara.

Učešće u ligi potvrdili su i prvi teniser sveta Novak Đoković, Amerikanka Serena Vilijams, kao i najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović. Uz njih, igraće još i Britanac Endi Mari, Francuz Žo-Vilfred Conga, Ruskinja Marija Šarapova i Dankinja Karolina Voznijacki.

Timovi će se takmičiti u singl i dubl konkurenciji, kao i u miks dublu i singlu legendi.

Više o ovom neobičnom takmičenju pročitajte na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: