Venger: Pokazali smo napredak

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je njegova ekipa u meču sa Borusijom iz Dortmunda u Ligi šampiona pokazala napredak u igri.

Izvor: AK

Četvrtak, 27.11.2014.

00:02

Default images

Arsenal je pobedio Borusiju iz Dortmunda 2:0 i obezbedio prolaz u osminu finala Lige šampiona.

"Najviše me raduje to što su su svi zajedno branili i borili do kraja. Bila je ovo utakmica slična onoj s Mančester Junajtedom, ali smo pokazali napredak jer je rezultat sada u našu korist", rekao je Venger.

Arsenal je za vikend dominirao protiv Junajteda, imao nekoliko sjajnih šansi, ali je na kraju izgubio 2:1.

"Mi smo ekipa koja voli da napada, a onda često budemo žrtva takvog pristupa. Zato je potrebno koncentrirano se braniti, a večeras smo upravo to uradili", rekao je Venger.

Arsenal je drugi na tabeli grupe D sa deset bodova, a u poslednjem kolu gostuje Galatasaraju.

"Mi smo svoj posao u Ligi šampiona odradili i sada s radošću očekujemo ždreb za osminu finala, a u međuvremenu se naš fokus prebacuje na Premijer ligu", rekao je dodao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: