Srbi predlažu Rajevca i Okuku BiH

Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) predložio je Fudbalskom/Nogometnom savezu BiH Milovana Rajevca i Dragana Okuku za selektora reprezentacije.

Izvor: AK

Sreda, 26.11.2014.

17:31

Default images

Kako prenosi portal SportSport.ba, FSRS je predložio FS BiH pomenuta dva srpska tručnjaka za naslednika Safeta Sušića, koji je otpušten prošle sedmice.

Rajevac je sa Ganom igrao četvrtfinale Svetskog prvenstva 2010. godine, a nakon toga je kratko bio selektor Katara, dok je Okuka trener kineskog Čangčuna. On je inače rodom iz BiH, iz Kalinovika.

Rajevac je tokom karijere trenirao Borac, Slobodu, Železnik, Peking, Al Sad i Vojvodinu. Okuka je vodio Čukarički, Obilić, Budućnost, Legiju, Vislu, Omoniju i Điangsu, sa kojim je osvojio Superkup Kine.

Sa Obilićem je bio šampion Jugoslavije, a sa Legijom je osvojio duplu krunu u Poljskoj. Bio je trener godine u Kini i Srbiji 2012. godine.

BiH ima samo dva boda iz četiri utakmice u kvalifikacijama za EURO 2016, sedam bodova manje od lidera grupe Izraela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: