Telegram Pazara navijačima Zvezde

Fudbalski klub Novi Pazar izrazio je saučešće Crvenoj zvezdi, povodom tragične pogibije navijača ’crveno-belih’ Marka Ivkovića u Istanbulu.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

14:30

Default images

„Povodom tragične smrti Marka Ivkovića, člana Vaše grupe, u ime Fudbalskog kluba Novi Pazar, svih zaposlenih u našem klubu i navijača, izražavamo Vam iskreno saučešće i molimo Vas da ga prenesete članovima porodice preminulog“, piše u telegramu fudbalskog kluba Novi Pazar.

Ivković, koji je ubijen u prošlog petka uoči utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde u Evrolige, sahranjen je pre dva dana u Beogradu.

Zajednica fudbalskih superligaša je posle tog događaja, na preporuku Policijske uprave Beograda, odložila utakmicu 13. kola između Voždovca i Novog Pazara, zbog bliskosti Pazaraca i turskih navijača.

Novi Pazar će u nedelju od 13 časova, u okviru 14. kola Jelen Superlige Srbije, dočekati ekipu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: